Herkuttele Vuokatissa

Holiday Club Katinkullan ravintolat

O´Learys

O'Learys on bostonilaistyyppinen sporttibaari, jossa nautitaan amerikkalaisista herkuista urheilun siivittämänä. Lapsille on tarjolla oma ruokalista. Baarista löytyy useita screenejä, joista päästään seuraamaan niin formuloita, futista kuin lätkääkin.

Classic Pizza

Classic Pizza on 15 vuoden ikäinen, kotimaisen perheyrityksen ketju, joka Glorian lukijaäänestyksen mukaan valmistaa myös Suomen parhaat pizzat.

Ravintola Easy Kitchen

Easy Kitchen -ravintola tarjoaa herkkuja à la carte -listalta sekä arkisin buffet-pöydästä suuremmallekin seurueelle. Perheen pienimmille löytyy leikkipaikka ja oma ruokalista. Voit ostaa maukkaita annoksia myös mukaan.

Maisemaravintola

Tasokas à la carte -ravintola tarjoaa kainuulaisia herkkuja. Ravintolasta on ainutlaatuinen näkymä Katinkullan golfkentälle. Maisemaravintola on avoinna vain etukäteistilauksesta ryhmille.

Holiday Club Katinkulta
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti
puh. 030 686 3000
s-posti hotelsales.katinkulta@holidayclub.fi
www.holidayclub.fi


 

Vuokatinrinteiden ravintolat

À la Katti

Pohjoisrinteiden À la Katti -rinneravintola muodostaa yhdessä aurinkoisen terassin kanssa nykyaikaisen, toimintaa sykkivän ravintolakokonaisuuden. Valikoimaan kuuluvat maukkaat kahviotuotteet, grilliherkut, pizzat, monipuolisen lounaspöydän sekä maittavat à la carte -annokset. Rinneravintola À la Katissa on täydet A-oikeudet.

Veikontie 5, 88610 Vuokatti
puh. (08) 619 4145, (08) 619 4111
s-posti ravintolat@vuokatinrinteet.fi

Pirtti

Länsirinteiden juurella sijaitseva Pirtti tarjoaa juomat ja pikkupurtavat suureenkin nälkään A-oikeuksin. Valikoimassa ovat normaalit kahviotuotteet ja grilliherkut. Pirtti soveltuu mainiosti myös pikkujoulujen sekä yksityis- ja yritystilaisuuksien pitopaikaksi 30–50 hengelle. Pirtti on avoinna laskettelukauden aikana.

Ilkantie 8, 88610 Vuokatti
puh. (08) 619 4145, (08) 619 4111
s-posti ravintolat@vuokatinrinteet.fi

Ripa’s Kuppila

Ripa’s Kuppila on maankuulu hillomunkeistaan ja kuumasta kaakaostaan. Vaaran laella, huurteisten puiden kätköissä, patinoituneiden hirsiseinien suojissa on välitön tunnelma, jota ei voi kuvailla. Ripa’s Kuppila täytyy kokea. Sen tunnelmasta ovat nauttineet myös monet kuuluisuudet, joiden terveisiä voit lueskella seinille asetetuista korteista.

Vuokatinvaara
puh. 040 5082 182
s-posti risto.suvikas@kolumbus.fi

Hesburger Vuokatti

Hesburger-ravintolassa saat aina herkullisen hampurilaisen ja muita pikaruokatuotteita iloisen asiakaspalvelun kera. Hampurilaisravintola Hesburger sijaitsee Lumilautatunnelin yläkerrassa.

Ilkantie 8, Vuokatti
puh. (08) 619 4141
s-posti vuokatti@hesburger.fi
www.hesburger.fi


 

Viihderavintolat

Night Cat

Holiday Club Katinkullan yökerhossa järjestetään arkipäivisin levy- ja karaoketansseja. Viikonloppuisin rytmistä vastaa DJ. Night Catiin on vapaa pääsy kaikkina iltoina. Yökerho on mahdollista varata yksityisbileitä varten.

Holiday Club Katinkulta
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti
puh. 030 686 3000
s-posti hotelsales.katinkulta@holidayclub.fi
www.holidayclub.fi

 

HileBar

Break Sokos Hotel Vuokatin illoissa kokoonnutaan HileBariin laulamaan karaokea, tanssimaan menevää musiikkia ja nauttimaan kuukausittaisista live-illoista. K-18 Hilebar on avoinna joka viikko perjantaisin ja lauantaisin.

Break Sokos Hotel Vuokatti
Kidekuja 2, 88610 Vuokatti
puh. 020 1234 688
s-posti hotelvuokatti.vuokatti@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi

 

Naapurinvaaran Huvikeskus

Suomen suurimmalla talkoilla hoidetulla tanssipaikalla viihtyvät kaikenikäiset tanssijat. Myös artistit ovat useasti listanneet Naapurinvaaran Huvikeskuksen suosikikseen. Suomen parhaiden orkesterien ja artistien esiintymisestä nauttimisen ohessa kannattaa ihastella Vuokatin vaarojen näköalaa. Naapurinvaaran Huvikeskuksessa tanssitaan maaliskuusta marraskuuhun.

Naapurinvaarantie 20 B
puh. (08) 664 495 tanssi-iltoina, muulloin 050 0399 678 tai 050 5420 843
s-posti tiedustelut@napis.com
www.napis.fi

 

Break Sokos Hotel Vuokatin ravintolat

Amarillo

Ravintola Amarillon rentoon Tex-Mex-meininkiin on helppo piipahtaa janojuomalle tai reilulle aterialle. Maukkaat ja mahtavat annokset saavat isommankin nälän aisoihin. Amarillon aulassa Amarillo Goes Sports! Voit seurata screeniltä urheilua laidasta laitaan, muun muassa UrhoTV-, MTV3Max-, Nelonen Pro-, Viasat Sport- ja Viasat Hockey -kanavilta.

www.amarillo.fi

Kainuuravintola Kippo

Kainuuravintola Kipon suomalainen ja vahvasti kainuulaishenkinen ruoka, savupirtin hämy, kainuulaisen luonnon äänet taustalla tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Kippo on myös hyvin suosittu juhlien pitopaikka ja se onkin varattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Vuodesta 2010 alkaen ravintolalla on ollut Suomen Juustoseuran suosituskilpi. Kippo on avoinna ympäri vuoden tiistaista lauantaihin, sesonkeina myös sunnuntaisin ja maanantaisin.

www.kippo.fi

Sokos Hotel Vuokatti
Kidekuja 2, Snowpolis, 88610 Vuokatti
puh. 020 1234 688
s-posti hotelvuokatti.vuokatti@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi


 

Alueen muut ravintolat

Vuokatinhovin ravintola

Soppa ja Särvin -lounasnoutopöytä on katettu kotoisan suomalaisilla herkuilla joka päivä. Kahviossa on tarjolla laadukkaita erikoiskahveja, herkullisia pikkulämpimiä ja salaatteja sekä makeita herkkuja. 160-paikkaisessa ravintolassa nautitaan kauniista järvimaisemasta takkatulen äärellä.

Vuokatinhovi
Vuokatinhovintie 15, 88610 Vuokatti
puh. 020 1555 850, faksi 020 1555 859
s-posti myynti@vuokatinhovi.fi
www.vuokatinhovi.fi

 

O’las

250-paikkainen ruokaravintola O'las palvelee A-oikeuksin Vuokatin urheiluopiston päärakennuksessa. O'laksen perustarjoilun muodostavat päivittäin noutopöydästä tarjoiltavat aamiainen, lounas ja päivällinen. Lounaalla on mahdollisuus valita myös kevyemmät salaatti- ja keittolounasvaihtoehdot. Ravintolan yhteydessä on kesäisin terassi, josta avautuvat kauniit näköalat Särkiselle ja Vuokatin vaaralle.

Vuokatin Urheiluopisto
Opistontie 1, 88615 Vuokatin Urheiluopisto
puh. (08) 619 11, faksi (08) 664 0134
s-posti sporthotel@vuokattisport.fi
www.vuokattisport.fi

 

Hotelli Vuokatti

Hotelli Vuokatin ravintolassa nautitaan maukkaan ruuan lisäksi kauniista Nuasjärven näkymistä. Lähijärvestä nimensä saanut maisemaravintola Nuas toimii tällä hetkellä tilausravintolana. Tilauksen ryhmäkoko on vähintään 15 henkeä. Tarvittaessa koko hotellin voi varata yksityistilaisuutta varten.

Suvikkaantie 6, 88610 Vuokatti
puh. 020 7229 620
s-posti info@hotellivuokatti.fi
www.hotellivuokatti.fi

We use cookies to enhance your experience. OK