vuokattifi-napis-1280x440.jpg

Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensi-ilta elokuussa!

Suosittu elokuva saa jatkoa! Elokuvan kolmas osa kuvattiin viime kesänä Kainuun sydänmailla Vuokatissa. Napapiirin sankarit 3 -elokuva saa odotetun ensi-iltansa keskiviikkona 23.8.2017. Elokuvasta on aiemmin julkaistu kaksi teaser-traileria sekä lehdistökuvat elokuvan pääroolihahmoista.Olemme koostaneet tälle sivulle kuvia ja videoita elokuvan kuvauksista Vuokatissa.

Elokuva on jatko-osa Napapiirin sankarit- ja Napapiirin sankarit 2 -kassamagneeteille. Kolmannen osan on ohjannut Tiina Lymi ja aiempien osien tapaan käsikirjoittanut Pekko Pesonen. Pääparia Jannea ja Inaria näyttelevät tutut Napis-tähdet Jussi Vatanen ja Pamela Tola. Jannen ystävinä Räihäsenä ja Kämäräisenä nähdään kansan suosikit Timo Lavikainen ja Santtu Karvonen. Legendaarinen Pikku-Mikko on myös mukana, kotimaisen komedian kuninkaan Kari Ketosen tulkitsemana. Luvassa on jälleen roppakaupalla uusia hahmoja, joita esittävät Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi ja Heidi Lindén.

Aiemmin Napapiirin sankarit ovat metsästäneet niin digiboxia kuin pikkulastakin. Tällä kertaa Janne etsii itseään. Mukaan vaellusretkelle Lappiin tunkee muutama muukin sankari, eikä katastrofi ole taaskaan kaukana. Samaan aikaan toisaalla Inari pyrkii etenemään urallaan työporukkansa suopotkupallokisoissa. Paikalla palloilee myös uusi yhteistyökumppani Pikku-Mikko, ja Inarin suunnitelmat uppoavat suohon.

Lue myös avustajan tarina elokuvan kuvauksista!

Tutustu Ukkohallassa pelattaviin suopotkupallon MM-kisoihin tästä!nayttelijat-2-413x250.jpg
nayttelijat-413x250.jpg
kartta-413x250.jpg
nayttelijat-3-413x250.jpg

We use cookies to enhance your experience.

OK