Kino Visio

Unohtumattomia elokuvaelämyksiäuudistuneessa Kino Visiossa!

Elokuvateatteri ja nuorten elokuvakeskus Kino Visio sijaitsee keskustan välittömässä läheisyydessä ja vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Vuokatista. Esityksiä on päivittäin ympäri vuoden ja ohjelmistosta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Kotimaisten ja ulkomaisten ensi-iltojen lisäksi tärppeinä on art house-elokuvia ja dokumentteja. Kaikki uusimmat lastenelokuvat tulevat esityksiin suomeksi puhuttuina. Aikataulut löytyvät nettisivuiltamme.

Elokuvateatteri on varustettu huippuluokan digitaalisella esitystekniikalla, joka tarjoaa korkealaatuisen kuva- ja ääninautinnon.  Elokuvateatteri on remontoitu keväällä 2018, jolloin saliin asennettiin muun muassa uudet penkit ja induktiosilmukka. Teatteri soveltuu perinteisten elokuvanäytösten lisäksi erinomaisesti myös kokous- ja live-esityskäyttöön. Voit myös kysyä omaa näytöstä ryhmälle.

Teatteri on lapsiystävällinen ja salista löytyy paikkoja liikuntarajoitteisille. Tuotto käytetään Versova Puu ry:n nuorisotyön hyväksi. Antoisia elokuvahetkiä!

Maksuvälineet

Kino Visiossa voit maksaa käteisen lisäksi kaikkien pankkien pankkikorteilla. Lisäksi maksuvälineenä käyvät Smartumin kulttuurisetelit, Tyky-Kuntosetelit, Tyky-Online ja ePassi. Voit maksaa myös sirullisella Smartum-Visa-kortilla. Siruton Smartum-kortti ei valitettavasti toimi lukijassamme. 

 

Sotkamon elokuvateatteri ja nuorten elokuvakeskus Kino Visio 

Elokuvateatteri on avoinna päivittäin ympäri vuoden. Poikkeuksena jouluaatto ja juhannus.

Aikataulut nähtävissä kotisivuillamme.

Hinnasto

Normaalit 2D-esitykset: 10 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet: 8,5 €

3D-esitykset: 13 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet 11 €

Viiden hengen ryhmälippu 2D-elokuviin 45 eurolla ja 3D-elokuviin 55 eurolla.
Alle 5-vuotiaat lapset 7 €:lla (sallitut ja K7-elokuvat)

Myymme myös sarja- ja lahjalippuja.

Lippuja voit ostaa teatterin lipunmyynnistä, mutta varauksia voi tehdä myös puhelimitse tai s-postitse. Kino Vision puhelinnumero 044 539 7309 palvelee päivittäin klo 12:00 - 19:00. Lipunmyynti aukeaa puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä esitystä. 

 

 

Kino Visio

Salmelantie 6
88600 Sotkamo

Lähetä sähköpostiaKotisivut +358 (0)44 5397 309

Sijainti

We use cookies to enhance your experience.

OK