Erikoisempia harrasteita Vuokatissa

Vuokatin erikoisuudet

Ympärivuotisesti kokeiltavissa ovat Vuokatti Actionin ryhmille suunnatut sisälajit, kuten hyppiminen bungee-trampoliinilla (painoraja 80 kiloa), jousiammunta, seinäkiipeily sekä ulkona zorbing-pallolla pyöriminen. GoVuokatin ja Vuokatti Actionin erikoisuuksiin lukeutuu myös kiiking- eli jättiläisen keinulla kiikkuminen, jonka voi tilata osaksi ryhmän liikuntasessiota.

Maanselän Etapin kotieläinpiha tarjoaa hellyttäviä kokemuksia. Talvella pihapiirissä järjestetään poroajeluja. Maanselän Etapissa voi vierailla omatoimisesti tai osallistua GoVuokatin viikko-ohjelman retkelle.

Kesällä metsään golfaamaan

​Kesäinen lajierikoisuus on metsägolf, jossa golfmailalla lyöty tennispallo saa kyytiä keskellä Vuokatin mäntymetsiä. Vuokatti Actionin metsägolfkentällä on yhteensä yhdeksän par-merkittyä reikää. Väylien pituudet ovat 30–135 metriä.

Napiksen tanssit

Maaliskuusta marraskuulle Naapurinvaaran Huvikeskus järjestää tunnelmallisia tansseja. Suomen suurimmalla talkoilla hoidetulla tanssipaikalla viihtyvät kaikenikäiset tanssijat.

Myös artistit ovat useasti listanneet Naapurinvaaran Huvikeskuksen suosikikseen. Suomen parhaiden orkesterien ja artistien esiintymisestä nauttimisen ohessa kannattaa ihastella Vuokatin vaarojen näköalaa.

We use cookies to enhance your experience.

OK