Hupila

Leikkimään tai levähtämään – Hupilassa onnistuu molemmat!

Laskettelupäivä on mukava katkaista levähtämällä tai peuhaamalla hetki Hupilassa. Hupikukkulan vieressä sijaitsevassa lastentalossa on kiva heittää monot hetkeksi jalasta ja hypätä lumilinnaan tai vaikkapa kiivetä lumihiutaleen päälle.

Myös Piltti-ikäiset on huomioitu Hupilassa. Ruokailut on helppo hoitaa mikron avulla ja muu hoito Hupilasta löytyvässä lastenhoitohuoneessa.

Lastentalon vieressä kohoaa lastenmaa Hupikukkula. Hupikukkulan juurella laskijoita kieputtaa Karuselli-hissi, jossa lapset pääsevät ottamaan ensituntumaa liukuvalla pinnalla seisomiseen. Hupikukkulan laelle vie ilmainen, katettu mattohissi. Alas laskiessa voi moikkailla vaikkapa lumiukkoja ja pingviinejä! Hupitunneli, 150m pitkä katettu mattohissi sijaitsee Hupikukkulan vieressä.

 

Tenavalipulla Tenavarinteeseen

Tenavarinteet (nro 8) ja niissä olevaan sompahissiin (200 m) ja katettuun mattohissiin, Hupitunneliin (150 m) tarvitaan Tenavalippu, à 10 €. Alle 7-v. lapsi kulkee vanhemman kanssa samalla portinavauksella veloituksetta. Mikäli alle 7-v. lapsi kulkee itsekseen Tenavarinteen hisseissä, tarvitsee hän itselleen Tenavalipun.

Hupila & Hiihtokoulu
- palkittu, ainutlaatuinen lapsiperheiden palvelukokonaisuus!


Visit Finland myönsi keväällä 2017 kunniamaininnan Vuokatinrinteille hiihtokoulun sekä lasten ja aloittelijoiden suorituspaikkojen kehittämisestä. Valintaraadin mukaan Lastentalo Hupila ja sen ympäristöön rakennettu hiihtokoulualue tarjoaa lapsiperheille sekä aloittelijoille ensiluokkaisen, helpon ja miellyttävän tavan perehtyä laskettelun ja lumilautailun hienoon maailmaan. Kunniamaininnan taustalla merkittävä tekijä on uranuurtajuus, jota Vuokatin Hiihtokoulussa on tehty pitkäjänteisesti hiihdonopetuksen kehittämiseksi valtakunnallisella tasolla.

Vuokatin Hiihtokoulu kiittää!
 

Vuokatin Hiihtokoulu

Veikontie 3
88610 Vuokatti

Lähetä sähköpostiaKotisivut 0444148880

Sijainti

We use cookies to enhance your experience.

OK