Vuokatinrinteiden ravintolat ja kahvilat

Vuokatinrinteiden ravintolat ja kahvilat tarjoavat helpon tankkaushetken rinnepäivän oheen. Osa niistä on avoinna myös hiihtosesongin ulkopuolella. Katso tarkemmat aukioloajat.

À la Katti

Pohjoisrinteiden À la Katti -rinneravintola muodostaa yhdessä aurinkoisen terassin kanssa nykyaikaisen, toimintaa sykkivän ravintolakokonaisuuden. Valikoimaan kuuluvat maukkaat kahviotuotteet, grilliherkut, pizzat, monipuolisen lounaspöydän sekä maittavat à la carte -annokset. Rinneravintola À la Katissa on täydet A-oikeudet. 
À la Katti-ravintola on avoinna laskettelukauden aikaan.

À la Katti-rinneravintola

Veikontie 3, Vuokatti
Puh. 08 619 4145
ravintolat@vuokatinrinteet.fi

Hesburger Vuokatti

Hesburger-ravintolassa saat aina herkulliset hampurilaiset ja muita pikaruokatuotteita iloisen asiakaspalvelun kera. Hampurilaisravintola Hesburger sijaitsee Kattikeskuksen eli lumilautatunnelin yläkerrassa.

Hesburger avoinna: 
22.4.- 24.5. S u l j e t t u 
25.5. - 30.8. klo 11.00 - 19.00


Hesburger Vuokatti

Ilkantie 8, Vuokatti
Puh. 08 619 4141
vuokatti@hesburger.fi
www.hesburger.fi

Pirtti

Länsirinteiden juurella sijaitseva Pirtti tarjoaa juomat ja pikkupurtavat suureenkin nälkään A-oikeuksin. Valikoimassa ovat normaalit kahviotuotteet ja grilliherkut. Pirtti soveltuu mainiosti myös pikkujoulujen sekä yksityis- ja yritystilaisuuksien pitopaikaksi 30-50 hlön ryhmille. 

Pirtti suljettu 3.4. alkaen

Pirtti
Ilkantie 8, Vuokatti
Puh. 08 619 4182
ravintolat@vuokatinrinteet.fi

Ripa's Kuppila

Ripa’s Kuppila on maankuulu hillomunkeistaan ja kuumasta kaakaostaan. Vaaran laella, huurteisten puiden kätköissä, patinoituneiden hirsiseinien suojissa on välitön tunnelma, jota ei voi kuvailla. Ripa’s Kuppila täytyy kokea. Sen tunnelmasta ovat nauttineet myös monet kuuluisuudet, joiden terveisiä voit lueskella seinille asetetuista korteista. 

Ripa´s  Kuppila 
8.4.2018 alkaen suljettu.

Ripa´s Kuppila 
Vuokatinvaara
Puh. 040 5082 182
risto.suvikas@kolumbus.fi


Ravintola Aateli

Pohjoisrinteiden juurella Hotel Aatelin yhteydessä sijaitseva Ravintola Aateli tarjoilee paikallisia herkkuja eri satokaudet huomioiden. Keittiön sydän on puuhiiligrilli, jossa alan ammattilaiset valmistavat suussa sulavia annoksia. Tervetuloa herkuttelemaan!

Ravintola Aateli 
Ilkanmäentie 2, Vuokatti
Puh. 044 555 2828
info@vuokatinaateli.fi
www.vuokatinaateli.fi

Vuokatinrinteet

Veikontie 3
88610 Vuokatti

Lähetä sähköpostiaKotisivut 086194111

Sijainti

We use cookies to enhance your experience.

OK