Vuokatinrinteet

Rinteitä kaikentasoisille

Vuokatinrinteillä koko perhe nauttii laskemisen riemusta 13 huolella hoidetussa rinteessä. Vasta-alkajat saavat tärkeitä onnistumisia helpoissa Tenavarinteissä. Tosilaskijoille haasteita tarjoaa olympiakriteerit täyttävät SuperPipe ja SlopeStyle-rinne sekä FIS-luokiteltu Olympiakatti. Vuokatissa lasketaan ympärivuotisesti Suomen ainoassa lumilautatunnelissa.

Vuokatinrinteiden välinevuokraamot sijaitsevat pohjoisella ja läntisellä ala-asemalla. Pohjoisrinteiden vuokraamo on laajentunut entisestään. Välinehuollot tehdään nopeasti uudella suksi- ja lautahuoltokoneella Pohjoisrinteiden vuokraamossa.
Vuokraamojen SportShop-myymälöiden tarjontaan kuuluvat laskettelu- ja vapaa-ajan asut sekä välinemallistot.

Vuoden 2013 hiihtokouluksi valitun Vuokatin Hiihtokoulun opettajat ohjaavat harrastuksen pariin aloittelijoita ja hiovat konkareiden laskutaitoja. Hiihtokoulu on erikoistunut myös soveltavan alppihiihdon ohjaamiseen.

À la Katti -ravintola, Pirtti-ravintola, Hesburger ja Ripa’s Kuppila pitävät huolen siitä, etteivät nälkä ja jano yllätä vauhdikkaan laskettelupäivän aikana.

Eetu suosittelee!

Hauskanpitoa rinteissä!

Vuokatin rinteet ovat mukavia laskea. Olen juuri vaihtanut sukset lumilautaan ja täältä löytyy sopivia ja pitkiä rinteitä myös aloittelijoille: pienet voivat laskea pienissä ja isot vähän isommissa mäissä. Monipuolisen rinnevalikoimansa ansiosta Vuokatti sopii eri taitotasoille laskijoille, kaikille löytyy omansa!

Eetu suosittelee!

Yhteystiedot

Vuokatinrinteet
Veikontie 3
88610 Vuokatti
puh. 08 6194 111
toimisto@vuokatinrinteet.fi

 

Toimitusjohtaja
Lauri Suutarinen
puh. 050 5975 397
lauri.suutarinen@vuokatinrinteet.fi

Rinnepäällikkö
Lassi Pikkarainen
puh. 050 5429 068
lassi.pikkarainen@vuokatinrinteet.fi

We use cookies to enhance your experience.

OK