Holiday Club Katinkulta


Holiday Club Katinkulta tarjoaa majoitusvaihtoehdoksi kylpylähotellin tai laadukkaat loma-asunnot ja -huoneistot. Holiday Club Katinkullassa, sekä kylpylähotellissa että loma-asunnoissa, on vaihtoehtoja myös allergikoille, liikuntarajoitteisille sekä lemmikin kanssa matkustaville.

 

Katinkullan kylpylähotellissa on yhteensä 116 huonetta, joista sviittejä on 4. Kaikki kylpylähotellin huoneet ovat savuttomia ja tilavia superior-huoneita. Lähes jokaisessa huoneessa on parveke ja upeat näkymät joko golfkentälle tai Vuokatin vaaroille. Hotellihuoneet sijaitsevat erillisessä hotellisiivessä, jossa on omaa rauhaa. Huoneista on suora sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja harrasteisiin. Voit liikkua huoneestasi harrasteiden pariin mutkattomasti vaikka kylpytakissa tai jumppa-asussa.

Holiday Club Katinkullan loma-asunnot levittäytyvät luontevasti Vuokatissa sijaisevan täyden palvelun lomakeskuksen ympärille. Holiday Club Katinkullan loma-asunnossa asut aina tasokkaasti, silti loma-asuntosi luonne vaihtelee. Tällä hetkellä Katinkullassa on kuusi loma-asuntoaluetta ja lisää rakennetaan kaiken aikaa.

Katinkullassa myös maksullinen lomapäiväkoti Lastenmaailma. Lastenhoito 8€/h/lapsi. Lastenmaailmassa mukavaa kesäohjelmaa koko perheelle! Tarkemmat aukioloajat sekä tietoa ohjelmista: www.holidayclubresorts.com

Lastenmaailma.Katinkulta@holidayclub.fi
p. 030 6863384

 

Tutustu Katinkullan monipuoliseen valikoimaan ja varaa oma Vuokatti-lomasi

Holiday Club Katinkulta

Katinkullantie 15
88610 Vuokatti

Lähetä sähköpostiaKotisivut +358 (0)306 86 3000

Sijainti

We use cookies to enhance your experience.

OK