Vuokatti Sport leirit ja leirikoulut

Vuokatti Sport Resortissa järjestetään vuosittain lukuisia leirejä lapsille ja nuorille urheilun parissa. Leirikoulujen järjestäminen urheiluopistolla on vaivatonta, sillä kaikki palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan.

Tutuiksi ovat tulleet jo jokakesäinen Teemun kiekkoleiri, mäkihypyn, ampumahiihdon ja maastohiihdon lajileirit. Onpa innokkaita hemmoteltu myös Sami Hyypiän fudiskoululla ja Teemu Rannikon korisleirillä.

Vuokatti Sportin ja Vuokatin tarjoamat monipuoliset harrastemahdollisuudet ovat tehneet Vuokatti Sportista suositun leirikoulujärjestäjän. Leirikoulujen ohjelmaan kuuluu niin ohjattua toimintaa kuin omatoimista harrastamista eri lajien parissa. Lajikirjosta löytyy tuttuja ja erikoisempiakin aktivitteetteja mm. laskettelu, lumilautailu ja Freestyle, leirikouluolympialaiset hiihtotunnelissa, lumikenkäretki, pulkka- ja Wuuuf-liukurimäki, lumenveisto, temppuliikuntaa telinesalissa järvimelonta ja soutu, liikuntapelit: ballbouncer, kethgame, kinball, funbattle/kaupunkisota, norsupallo, ultimate, parifutis/paripaidoilla ja pihasähly

Leirikoulu Vuokatti Sportissa on helppo ja vaivaton, sillä täysihoidon lisäksi leirikoululaisilla on käytössään palloiluhallin, kuntosalin ja ulkotenniskenttien lisäksi kaikki opiston ohjelmapalvelut liikunnanohjaajan ammattitaitoisella opastuksella.

VUOKATTI SPORT LEIRIKOULUT -SIVUILLE »

Vuokatti Sport Resort

Opistontie 4
88615 Vuokatti Sport

Lähetä sähköpostiaKotisivut +358 8 6191 500

Sijainti

We use cookies to enhance your experience.

OK