Hotelli Tulikettu

Hotelli Tulikettu on perinteikäs ja viihtyisä perhehotelli Sotkamon keskustassa. Se sijaitsee näyttävän mäntymaiseman keskellä, Hiukan hiekkarannan tuntumassa.

Huoneet

Hotelli Tuliketussa on yhteensä 82 viihtyisää huonetta. Kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia. Tarjolla on huoneita myös allergisille ja liikuntarajoitteisille sekä lemmikkieläimen kanssa majoittuville omalla uloskäynnillä. Sviittejä hotellissa on kaksi. Kolmesta tilahuoneesta kahdessa on oma sauna ja yhdessä oma uloskäynti. Tilavia perhehuoneita (iso 2 hh tarvittavilla lisävuoteilla) on kymmenen ja osa niistä yhdistettävissä väliovella.


Ravintolat

Hotelli Tuliketun ruokaravintolassa on valittavana à la carte -listalta maistuvia annoksia. Riistalista tarjoaa riistasta ja luonnonantimista valmistettuja herkullisia vaihtoehtoja. Riistalistan tilaukset on tehtävä vähintään vuorokautta aikaisemmin. Hotelli Tuliketun tiloissa on yhteensä 400 ravintolapaikkaa. Tanssiravintolassa pyörähdellään parketilla tiistaisin naistentansseissa vaihtuvien orkesterien tahdittamana. Tansseja ja muita ohjelmatapahtumia on myös viikonloppuisin. Ohjelmisto on luettavissa Hotelli Tuliketun internetsivuilta.

Juhlat ja ryhmät

Idyllisessä maisemaravintolassa järjestetään toiveiden mukaisia juhlia ja ryhmäruokailuja kuuluvine ohjelmineen. Tilauksesta järjestyvät myös kokoukset, koulutustilaisuudet, saunaillat, yritysvieraiden kestitykset ja leirikoulut.

Hotelli Tulikettu

Tervatie 3
88600 Sotkamo

Lähetä sähköpostiaKotisivut +358 8 666 0611

Sijainti

We use cookies to enhance your experience.

OK