Vuokatti Sport Resort

Rentous syntyy sekä liikkeestä, että rauhasta. Arki jää jälkeesi luonnossa, laduilla ja seikkailuissa. Se unohtuu kuntosalin nurkkaan ja veden virkistävään syleilyyn, saunan pukuhuoneeseen ja ravintolan puheensorinaan.

Me Vuokatti Sport Resortissa määrittelimme aktiiviloman uudelleen, jotta sinä voisit elää unelmaasi. Valitse oma tapasi rentoutua. Vie itsesi äärirajoille, opi uutta, laske leposykettä tai nauti seikkailusta.

Kainuun idyllisissä luontomaisemissa, Vuokatin laskettelurinteiden kupeessa lepäävä ja vuonna 2017 täysin remontoitu Vuokatti Sport Resort on Vuokatin Urheiluopiston perimästä rakentunut uudenlainen lomakeskus aktiivista ja tavoitteellista liikuntaa harrastaville.

Vuokatti Sport Resortissa perheen yhdessä tekeminen, ilo ja hauskuus sytyttävät uusiin liikuntaharrastuksiin. Luonto, hiihtoladut ja harrasteet ovat lomailijoiden tavoitettavissa heti ovelta. Tekemisen lomassa nautitaan maittava lounas Vuokatin parhaasta noutopöydästä ja illalla aktiivisen päivän päätteeksi kipaistaan rantasaunan löylyihin. Sport Resortin hotellihuoneet ja loma-asunnot tarjoavat upeat tilat koko perheen viihtymiseen Vuokatissa.

Olympic Training Center - statuksen ansiosta Vuokatti Sport Resortin liikuntapaikkoja kehitetään jatkuvasti kansainvälisten huippu-urheilijoiden toiveiden ja vaatimusten mukaisesti. Siksi erilainen laji- ja oheisharjoittelu on mahdollista ympärivuotisesti huippulaatuisissa oloissa.

Puitteiden lisäksi tarjolla on korkeatasoista tietoa. Loma- ja valmennuskeskuksen alueella sijaitseva Jyväskylän Yliopiston Liikuntateknologiayksikkö sekä valmentajia, hierojia ja ravitsemusammattilaisia kouluttava Urheiluopisto tekevät Vuokatti Sportista liikuntaan liittyvän tiedon hermokeskuksen. Sen osaamisesta ja palveluista voivat nyt nauttia niin aktiiviharrastajat kuin kansainväliset huiput.

Tervetuloa rentoutumaan ja rajoillesi! Varaa aktiivilomasi nyt!

VUOKATTI SPORT RESORT -MAJOITUSTARJONTA »Yrityskohtaiset liikuntasopimukset

Kannusta työntekijöitäsi säännölliseen omaehtoiseen liikuntaan. Yrityksenne tarpeisiin räätälöity liikuntasopimus on erinomainen tapa tukea työntekijöiden säännöllistä liikuntaa.

Yrityssopimus on yrityksen / organisaationne ja Vuokatin Urheiluopiston välinen sopimus teidän työyhteisönne liikuntaeduista Vuokatin Urheiluopistolla.

Suppeimmillaan Yrityssopimus on laskutussopimus liikuntatilojemme ja/tai viikko-ohjelmamme ohjattuja liikuntatuntien sovitusta käytöstä.

Tämän lisäksi sopimukseen voimme räätälöidä myös laajempia liikunta- ja työhyvinvointiohjelmia, esimerkkeinä mainittakoon liikunta- ja/tai virkistyspäivät, liikunta- ja hyvinvointiluennot, kunnontestauksen ja hyvinvointikartoitukset. Yrityssopimukseen voi myös sisällyttää henkilökunnan etuja liikunnallisiin majoituspaketteihimme.

Vuokatti Sport Resort

Opistontie 4
88615 Vuokatti Sport

Lähetä sähköpostiaKotisivut +358 8 6191 500

Sijainti

We use cookies to enhance your experience.

OK