vuokatti ravintola kippo.jpg

 

Herkuttele Vuokatissa

Break Sokos Hotel Vuokatin ravintolat

Amarillo

Jiihaaaaa ystävät!

Amarillon tarina alkaa syvältä Texasin sydämestä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkuläheille, runsaiden makujen maailmaan. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota sinulle parasta texmexiä meren tällä puolen. Hampurilaisia, fajitaksia, tacoja, wingsejä, – Amarillon tyyliin reiluina, näyttävinä ja täyttäviä annoksina!

Me amarillolaiset rakastamme hyvää ruokaa ja juomaa, rentoa menoa ja bailausta. Jos sinunkin sydämesi sykkii samoille asioille, niin tule Amarilloon ja ota kaverit tai perhe mukaasi. Amarillossa kohtaat aitoja persoonia, jotka palvelevat sinua omalla rennon iloisella ja positiivisella tyylillään.

Hymymme tarttuu ja piirikunnan paras palvelu saa sinutkin nauramaan. Nyt adios ja nähdään!

Muista myös Amarillon runsas lounaspöytä arkipäivisin.

Vuokatin Amarillon löydät Break Sokos Hotel Vuokatin yhteydestä.

Aukioloajat:

Katso aukioloajat ja ruokalistat

Kidekuja 2
88610, Vuokatti
www.amarillo.fi


Kainuuravintola Kippo

Kainuuravintola Kipon suomalainen ja vahvasti kainuulaishenkinen ruoka, savupirtin hämy, kainuulaisen luonnon äänet taustalla tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Kippo on myös hyvin suosittu juhlien pitopaikka ja se onkin varattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Vuodesta 2010 alkaen ravintolalla on ollut Suomen Juustoseuran suosituskilpi.

Aukioloajat:

Katso aukioloajat sekä ruokalistat

Kidekuja 2
88610, Vuokatti

Ravintola Kipon kotisivut


Holiday Club Katinkullan ravintolat

O´Learys

O'Learys on bostonilaistyyppinen sporttibaari, jossa nautitaan amerikkalaisista herkuista urheilun siivittämänä. Lapsille on tarjolla oma ruokalista. Baarista löytyy useita screenejä, joista päästään seuraamaan niin formuloita, futista kuin lätkääkin.

Aukioloajat:

ma-pe12-23
la-su11-23
lounasbuffet ma-pe11-14


Classic Pizza

Classic Pizza on 15 vuoden ikäinen, kotimaisen perheyrityksen ketju, joka Glorian lukijaäänestyksen mukaan valmistaa myös Suomen parhaat pizzat.

Aukioloajat:

ma-su12-23


Ravintola Easy Kitchen

Easy Kitchen -ravintola tarjoaa herkkuja à la carte -listalta. Perheen pienimmille löytyy leikkipaikka ja oma ruokalista. Voit ostaa maukkaita annoksia myös mukaan.


Aukioloajat:

ma-la17-22

Aamiainen:
ma-pe 7-10
la-su 8-11

 

Holiday Club Katinkulta
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti
puh. 030 686 3000
s-posti hotelsales.katinkulta@holidayclub.fi
www.holidayclub.fi


Vuokatinrinteiden ravintolat

À la Katti

Pohjoisrinteiden À la Katti -rinneravintola muodostaa yhdessä aurinkoisen terassin kanssa nykyaikaisen, toimintaa sykkivän ravintolakokonaisuuden. Valikoimaan kuuluvat maukkaat kahviotuotteet, grilliherkut, pizzat, monipuolisen lounaspöydän sekä maittavat à la carte -annokset. Rinneravintola À la Katissa on täydet A-oikeudet.


Veikontie 3, 88610 Vuokatti
puh. (08) 619 4145, (08) 619 4111
s-posti ravintolat@vuokatinrinteet.fi


Pirtti

Länsirinteiden juurella sijaitseva Pirtti tarjoaa juomat ja pikkupurtavat suureenkin nälkään A-oikeuksin. Valikoimassa ovat normaalit kahviotuotteet ja grilliherkut. Pirtti soveltuu mainiosti myös pikkujoulujen sekä yksityis- ja yritystilaisuuksien pitopaikaksi 30–50 hengelle. Pirtti on avoinna laskettelukauden aikana.


Ilkantie 8, 88610 Vuokatti
puh. (08) 619 4145, (08) 619 4111
s-posti ravintolat@vuokatinrinteet.fi


Ripa’s Kuppila

Ripa’s Kuppila on maankuulu hillomunkeistaan ja kuumasta kaakaostaan. Vaaran laella, huurteisten puiden kätköissä, patinoituneiden hirsiseinien suojissa on välitön tunnelma, jota ei voi kuvailla. Ripa’s Kuppila täytyy kokea. Sen tunnelmasta ovat nauttineet myös monet kuuluisuudet, joiden terveisiä voit lueskella seinille asetetuista korteista.


Vuokatinvaara
puh. 040 5082 182
s-posti risto.suvikas@kolumbus.fi


Hesburger Vuokatti

Hesburger-ravintolassa saat aina herkullisen hampurilaisen ja muita pikaruokatuotteita iloisen asiakaspalvelun kera. Hampurilaisravintola Hesburger sijaitsee Lumilautatunnelin yläkerrassa.

Aukioloajat:

Katso tarkemmat aukioloajat.

 

Ilkantie 8, Vuokatti
puh. (08) 619 4141
s-posti vuokatti@hesburger.fi
www.hesburger.fi


Alueen muut ravintolat

O’las

250-paikkainen ruokaravintola O'las palvelee A-oikeuksin Vuokatin urheiluopiston päärakennuksessa. O'laksen perustarjoilun muodostavat päivittäin noutopöydästä tarjoiltavat aamiainen, lounas ja päivällinen. Lounaalla on mahdollisuus valita myös kevyemmät salaatti- ja keittolounasvaihtoehdot. Ravintolan yhteydessä on kesäisin terassi, josta avautuvat kauniit näköalat Särkiselle ja Vuokatin vaaralle.


Vuokatin Urheiluopisto
Opistontie 1, 88615 Vuokatin Urheiluopisto
puh. (08) 619 11, faksi (08) 664 0134
s-posti sporthotel@vuokattisport.fi
www.vuokattisport.fi


Ravintola Aateli


Pohjoisrinteiden juurella Hotel Aatelin yhteydessä sijaitseva Ravintola Aateli tarjoilee paikallisia herkkuja eri satokaudet huomioiden. Keittiön sydän on puuhiiligrilli, jossa alan ammattilaiset valmistavat suussa sulavia annoksia.

Tervetuloa herkuttelemaan!


Ravintola Aateli 
Ilkanmäentie 2, 88610 Sotkamo
Puh. 044 555 2828
info@vuokatinaateli.fi
www.vuokatinaateli.fi


Hotelli Vuokatti

Hotelli Vuokatin ravintola Nuas on avattu uusittuna!

Ravintola palvelee à la carte -ravintolana ja puolihoitoon kuuluvien ruokailujen toteuttajana.
Ruokalista tulee vaihtumaan usein, jotta sesongit parhaimmat maut saadaan lautasille kertoo ravintolan uudesta konseptista vastaava Jussi Kumpulainen. Arvostettu rovaniemeläiskokki luottaa paikallisiin raaka-aineisiin, joista syntyy sesonkiherkkuja laadusta tinkimättä. Uudelta ruokalistalta löytyvät myös poroannokset.

Lue lisää nettisivuiltamme ja tarkista a’la carte tarjontamme, Tervetuloa herkuttelemaan!


Suvikkaantie 6, 88610 Vuokatti
puh. 020 7229 620
s-posti info@hotellivuokatti.fi
www.hotellivuokatti.fi


Haapala BnB

Haapalassa tuotetaan kaunista, rustiikkista ja aitoa ruokaa, juomaa ja elämyksiä, jotka kertovat tarinaa Kainuusta ja Suomesta makujen muodossa.
Tämä on Suomi, pienellä twistillä.

Päämääränä on tuottaa ruoka- ja juomatuotteita kestävästi, kausiluonteisesti ja lähellä tuotettuna. Haapalassa ruokalistalla on näkyvillä lähituottajien tuotteita. Ravintolan listalta löytyy lisäksi muun muassa kauden kasviksia ja villiyrttejä, joilla kunnioitetaan suomalaista metsää ja maaseutua.

Aukioloajat

ma-ke10:30-14:00
ke-pe10:30-22:00
la12:00-22:00

Haapala BnB Oy, Haapalantie 3, 88600 Sotkamo
Puh. +358 44 984 7840
s-posti info@haapalbnb.fi
www.haapalabnb.fi


Naapurivaaran Lomakeskus

Naapurivaaran Lomakeskuksen kahvila-ravintola katettuine ulkoterasseineen palvelee A-oikeuksin. Salin puolella voi pelata biljardia, katsoa tv:tä ja laulaa karaokea. Sali soveltuu myös ruokailu-, juhla- ja kokoustiloiksi – hyödynnä samalla Loma Rinteelän pitopalvelu. Nuasjärven rannalla sijaitsevaan kahvila-ravintolaan kannattaa pistäytyä veneretkilläkin.


Pohjavaarantie 66, 88610 Vuokatti
Puh. (08) 664 422, 040 504 7694
s-posti naapurivaaran.lomakeskus@tahtesi.fi
www.tahtesi.fi


Ravintola Messi

Ravintola Messin täyttävä lounas, maukkaat à la carte -annokset ja suositut burgeri- ja pihviklassikot ovat sekä paikallisten että matkailijoiden mieleen. Monipuoliselta ruokalistalta löytyy purtavaan isoon ja pieneen nälkään. Viikonloppuisin herkuttelijoita hemmotellaan myös erilaisilla tapahtumailloilla. Elävä musiikki ja stand up -koomikot kuljettavat asiakkaat rentoon pubitunnelmaan.


Kainuuntie 14, 88600 Sotkamo
puh. (08) 6660 600, 050 5960 780
s-posti juho@ravintolamessi.fi
www.ravintolamessi.fi
Facebook: Ravintola Messi


Kainuun Ruokapalvelut

Mitäpä jos lomalla istuisit valmiiseen pöytään? Kainuun Ruokapalvelut on Sotkamolaisen ravintola Messin yhteydessä toimiva catering yritys. Täältä saat Vuokatin alueella sijaitsevaan huoneistoosi toimitettuna mm. hotellitason aamiaisen, lounaan, päivällisen tai vaikkapa 5 ruokalajin elämysillallisen huoneistossa valmistettuna.


Ravintolatason ruokaa ja palvelua juuri sinulle tehtynä!

www.kainuunruokapalvelut.fi
www.facebook.com/kainuunruokapalvelut
050-5960780 / juho@ravintolamessi.fi


Viihderavintolat

Night Cat

Holiday Club Katinkullan yökerhossa järjestetään arkipäivisin levy- ja karaoketansseja. Viikonloppuisin rytmistä vastaa DJ. Night Catiin on vapaa pääsy kaikkina iltoina. Yökerho on mahdollista varata yksityisbileitä varten.

Aukioloajat:

ti-to 21-01
pe-la22-03

Holiday Club Katinkulta
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti
puh. 030 686 3000
s-posti hotelsales.katinkulta@holidayclub.fi
www.holidayclub.fi


Naapurinvaaran Huvikeskus

Suomen suurimmalla talkoilla hoidetulla tanssipaikalla viihtyvät kaikenikäiset tanssijat. Myös artistit ovat useasti listanneet Naapurinvaaran Huvikeskuksen suosikikseen. Suomen parhaiden orkesterien ja artistien esiintymisestä nauttimisen ohessa kannattaa ihastella Vuokatin vaarojen näköalaa. Naapurinvaaran Huvikeskuksessa tanssitaan maaliskuusta marraskuuhun.


Naapurinvaarantie 20 B
puh. (08) 664 495 tanssi-iltoina, muulloin 050 0399 678 tai 050 5420 843
s-posti tiedustelut@napis.com
www.napis.fi


We use cookies to enhance your experience.

OK