Shoppaile Vuokatissa

K-supermarket Vuokatti

K-supermarket Vuokatin valikoima ja palvelu perustuvat Sotkamon perinteikkään liikkeen tunnettuun laatuun. Vuokatin myymälässä valikoimaa ja palvelua on jalostettu vastaamaan Vuokatin alueella liikkuvien ihmisten tarpeita. Aukioloajat ovat laajat, myös loma- ja juhlapyhien aikaan. Valikoimasta löytyy muun muassa helposti evääksi sopivia, liikkeellä, matkalla ja retkellä nautittavia tuotteita. Leipäosaston kahvibaari palvelee silloin, kun muut kahvilat on suljettu.

Juomaosaston runsaasta valikoimasta löytyy lukuisia maistelemisen arvoisia tuotteita. Urheilijoille sopivia proteiini-, energia- ja terveysvalmisteita on moneen makuun ja tarpeeseen. Käyttötavarapuolelta löytyy valikoimaa niin hiihtäjille, retkeilijöille, autoilijoille ja ulkoilijoillekin. Paikallisten tuotteiden osastolle on koottu lähituottajien herkkujen lisäksi myös sotkamolaista ja suomalaista designia, eli matkamuistot ja tuliaiset on helppo on hankkia samalla kauppareissulla. Niin ikään omat osastot on koottu gluteenittomille, luomu- ja vegaanisille tuotteille.

Saman katon alla K-supermarketin kanssa on muitakin alueella liikkuville hyödyllisiä palveluja: Vuokatin Pizza & Kebab sekä Cafe & Burger, PKY Travel, Vuokatinmaan viikko-osakemyynti, Veikkaus, Otto-automaatti sekä lomahuoneistojen avainpalvelu.

K-supermarket Vuokatti sijaitsee helposti matkan varrella, olitpa liikkeellä sitten autolla, bussilla, kävellen, pyöräillen, hiihtäen, lasketellen, patikoiden, moottorikelkkaillen, lumikenkäillen, tai käyttää meidän tilaa ja nouda palvelua.

Aukioloajat:

ma - la8–21
su10–21

Tilaa ja nouda -palvelun löydät täältä!

Katso tarkemmat aukioloajat 

Heikintie 1
88610 Vuokatti
www.k-supermarket.fi


Intersport Piipponen Vuokatti

Vuokatin sydämessä sijaitseva Intersport Piipponen tarjoaa urheiluvälineitä ja -varusteita vaativankin asiakkaan tarpeisiin. Liikkeen vakioasiakaskuntaa edustavat muun muassa ulkomaalaiset maajoukkuehiihtäjät, joiden leirien vakio-ohjelmaan kuuluu kauden uutuuksiin tutustuminen. Liikkeessä on laaja valikoima hiihtovälineitä ja -tarvikkeita kaikille harrastajille kuntohiihtäjistä kilpaurheilijoihin. Lähellä olevat testimaastot ja välinehuolto täydentävät urheiluliikkeen palvelun. Liikkeessä on myös aktiivijuoksijoille kattava kenkävalikoima ja monipuolisesti tekstiilejä ja tarvikkeita urheilulliseen arkeen.

Aukioloajat:

ma-pe10-18
la10-15

Katso tarkemmat aukioloajat 

Vuokatinhovintie 2, 88610 Vuokatti
puh. (08) 6178 636
s-posti tapio.piipponen@intersport.fi
www.intersport.fi

 


S-market Vuokatti

S-market Vuokatti on päivittäis- ja käyttötavaroiden helppo ja nopea ostospaikka. Lisäksi liikkeessä on Veikkaus online -piste, posti, pankkiautomaatti ja apteekki. S-marketissa onnistuvat myös käteisnostot S-Pankin pankkikorteilla.

Aukioloajat:

ma-la8-21
su10-21

Katinkullantie 1, 88610 Vuokatti
puh. 010 7636 560 (Puhelun hinta 8,21 snt/puh + 11,90 snt/min)


Sport Shop

Vuokatin länsirinteillä sijaitseva Sport Shop tarjoaa kattavan valikoiman laskettelu- ja lautailuvälineitä kaikentasoisille laskijoille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös rinne- ja katumuodin viimeisimmät vaateuutuudet. Sport Shopista löytyvät lisäksi laskettelukenkien muokkaukseen suunniteltu VACUUM FIT -asema sekä suurta suosiota saavuttanut Fischer VACUUM FIT -laskettelukenkämallisto. Pohjoisen välinevuokraamon yhteydessä palvelee toinen Sport Shop -myymälä.

Aukioloajat:

1.12. - 22.4.9.30-20.00
23.4.-30.1110.30-19.00

Ilkantie 8
puh. (08) 619 410


Vuokatin Viini

Vuokatin Viini on korkealaatuisten ja maistuvien viinien, mehujen ja hillojen tuottaja Kainuusta. Jo vuodesta 2007 olemme käyttäneet tuotteidemme valmistuksessa omalla tilallamme kasvaneita omenoita, sekä Pohjois-Karjalan ja Kainuun puhtaassa luonnossa kasvaneita marjoja.

Laajimman valikoiman tuotteitamme löydät Vuokatinhovilla sijaitsevasta viinimyymälästämme. Voit nauttia tuotteistamme myös myymälämme anniskelunurkkauksessa "Omenatarhassa" sekä tietenkin myös Vuokatinhovin ravintolassa ja kesäterassilla.

Vuokatinhovin myymälä avoinna

lauantaisin12 - 16

Vuokatinhovintie 15, 88610 Vuokatti
puh. 0400 81 8282
sposti: info@vuokatinviini.fi
www.vuokatinviini.fi


We use cookies to enhance your experience.

OK