Vuokatin ravintolat

Break Sokos Hotel Vuokatin ravintolat

Amarillo

Ravintola Amarillon rentoon Tex-Mex-meininkiin on helppo piipahtaa janojuomalle tai reilulle aterialle. Maukkaat ja mahtavat annokset saavat isommankin nälän aisoihin. Amarillon aulassa Amarillo Goes Sports! Voit seurata screeniltä urheilua laidasta laitaan, muun muassa UrhoTV-, MTV3Max-, Nelonen Pro-, Viasat Sport- ja Viasat Hockey -kanavilta.

www.amarillo.fi

Kainuuravintola Kippo

Kainuuravintola Kipon suomalainen ja vahvasti kainuulaishenkinen ruoka, savupirtin hämy, kainuulaisen luonnon äänet taustalla tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Kippo on myös hyvin suosittu juhlien pitopaikka ja se onkin varattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Vuodesta 2010 alkaen ravintolalla on ollut Suomen Juustoseuran suosituskilpi. Kippo on avoinna ympäri vuoden tiistaista lauantaihin, sesonkeina myös sunnuntaisin ja maanantaisin.

www.kippo.fi

Sokos Hotel Vuokatti
Kidekuja 2, Snowpolis, 88610 Vuokatti
puh. 020 1234 688
s-posti hotelvuokatti.vuokatti@sokoshotels.fi
www.sokoshotels.fi

 

Holiday Club Katinkullan ravintolat

O´Learys

O'Learys on bostonilaistyyppinen sporttibaari, jossa nautitaan amerikkalaisista herkuista urheilun siivittämänä. Lapsille on tarjolla oma ruokalista. Baarista löytyy useita screenejä, joista päästään seuraamaan niin formuloita, futista kuin lätkääkin.

Classic Pizza

Classic Pizza on 15 vuoden ikäinen, kotimaisen perheyrityksen ketju, joka Glorian lukijaäänestyksen mukaan valmistaa myös Suomen parhaat pizzat.

Ravintola Easy Kitchen

Easy Kitchen -ravintola tarjoaa herkkuja à la carte -listalta sekä arkisin buffet-pöydästä suuremmallekin seurueelle. Perheen pienimmille löytyy leikkipaikka ja oma ruokalista. Voit ostaa maukkaita annoksia myös mukaan.

Maisemaravintola

Tasokas à la carte -ravintola tarjoaa kainuulaisia herkkuja. Ravintolasta on ainutlaatuinen näkymä Katinkullan golfkentälle. Maisemaravintola on avoinna vain etukäteistilauksesta ryhmille.

Holiday Club Katinkulta
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti
puh. 030 686 3000
s-posti hotelsales.katinkulta@holidayclub.fi
www.holidayclub.fi

We use cookies to enhance your experience.

OK