Holiday Club Katinkullan kylpylä

Katinkullan korkeatasoinen, tyylikäs ja monipuolinen kylpylä tarjoaa lomaviihdettä koko perheelle ympäri vuoden. Kylpylässä on yli 20 erillistä allasta, porealtaita, vastavirta-altaita, hierovia suihkuja, suihkulähde sekä lapsille vesiliukumäki. Lapsille kylpylästä löytyy lisäksi oma lämmin lasten allas, kellukkeita ja uimamattoja. Veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC.

Harmony Spa

Hyvinvointiosasto Harmony Spassa hemmottelet itseäsi rentouttavissa hoidoissa ja hieronnoissa.

Saunamaailma

Katinkullan Saunamaailma on uudistettu keväällä 2013. Uudistuksen myötä miesten ja naisten puolet on erotettu väliseinillä. Molemmilla puolilla on oma höyrysauna ja tavallinen sauna. Ulkoaltaan vieressä sijaitsee aito savusauna. Heitä vettä kiukaalle ja anna kirpeän löylyn nipistellä iholla!

Kylpylä on avoinna joka päivä klo 10–21. Sisäänpääsy klo 20 asti. Aamu-uinti klo 7–9 kuntouintialtaalla.

Jane suosittelee!

Rentoutumista kylpylässä koko perheelle!

Katinkullan kylpylä on yksi niistä paikoista, jonne pitää päästä välillä rentoutumaan. Aikuiset saavat nauttia erilaisista altaista, poreista sekä ylipäätään vedessä olemisesta ja lapsille ykkösjuttu on liukumäki. Katinkullan monipuolisuus ja kylpylämäinen tunnelma sopivat lapsille, aikuisille, perheille, kaveriporukoille; kaikenikäisille!

TestimonialJane.png

Holiday Club Katinkulta

Katinkullantie 15
88610 Vuokatti

Lähetä sähköpostiaKotisivut +358 (0)306 86 3000

We use cookies to enhance your experience.

OK