seikkailupuisto-vuokatti-1280x440.jpg
jymyhyväkansi.jpg

JymyHyvä käynnistää pudotuspelit

20.8.2017 11:21

Pesäpallokauden huipentuma on käsillä ja pudotuspelit kolkuttavat jo aivan ovella. Sotkamon Jymy eteni pudotuspeleihin sijoittumalla runkosarjassa neljänneksi ja kohtaa sunnuntaina alkavassa puolivälieräsarjassa viidenneksi sijoittuneen Seinäjoen JymyJussit. (Artikkelikuva: SuperJymy).

Tunnelmakollaasi JymyHyvä-ottelusta. Kuva: SuperJymy.

 

Ensimmäisessä puolivälieräottelussa tehdään jälleen hyvää, sillä ottelusarja JymyJusseja vastaan käynnistyy perinteisellä JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelulla. Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohde on kainuulaiset vanhukset. Jymy lahjoittaa Kainuun palvelukoteihin käsi- ja jalkapyöriä vanhuksien aktiviteeteiksi. Lahjoitussumma määräytyy katsojaluvun perusteella, joten saapumalla ottelutapahtumaan olet mukana tekemässä hyvää kainuulaisille vanhuksille. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy!

Ottelu alkaa klo 15 ja sitä ennen Hiukan pesäpallostadionilla järjestetään klo 13-15 perheen pienimmille suunnattu tapahtuma, jossa tarjolla kasvomaalausta, onnenpyörää sekä pomppulinnoja. JymyHyvä-ottelussa lapsia viihdyttämässä on myös erinäköisiä ja -kokoisia maskotteja.

Pehmolelusadetta on jälleen luvassa, sillä Jymyn ensimmäisen juoksun syntyessä katsojilla on mahdollisuus tehdä hyvää kainuulaisille lapsille heittämällä kentälle pehmoleluja. Pehmolelut suuntaavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton kautta kainuulaisille lapsille.

Katso Sotkamon Jymyn video tämän vuoden JymyHyvä-hyväntekeväisyyskohteesta.