Angry Birds Activity Park Vuokatti

Angry Birds Activity Park Vuokatissa viihtyvät kaikenikäiset. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Angry Birds -seikkailuradoilla konttaat tunnelista toiseen, kipuat kiipeilyreittejä ylös ja sujahdat liukumäkeä pitkin alas. Angry Birds Townissa huruutellaan polkuauton ratissa.

Game Arenan jalkapallo-, jääkiekko- ja pesäpallopisteissä testaat tarkkuutesi. Digiwall-kiipeilypeleistä hypähdät helposti tanssipelien sykkeeseen ja tasapainottelemaan Slackline-nuoralle. Stella’s Corner innostaa tenavat pituus- sekä korkeushyppyyn.

Vuokatti Freestyle Hallissa skeitataan, BMX-pyöräillään, scootataan ja jopa lumilautaillaan. Vuokatti Golf Arenalla hiotaan golftaitoja sisäharjoittelualueella ja minigolfradalla. Aikuisille suunnatun Forge-kuntosalin käyttö kuuluu päivälipun hintaan.

Kaiken edellä mainitun lisäksi Angry Birds -puistossa palvelevat Robson’s-ravintola sekä Angry birds- ja Freestyle Shopit. Niin ravintolassa kuin kaupoissa voi asioida ilman sisäänpääsymaksua.

Jino suosittelee

Seikkailupäivä vihaisten lintujen luona!

Pääsin kiipeilemään Angry Birds -seikkailuradalla, josta löytyy liukumäkiä ja putkia, liukumaan vaijereissa ja polkemaan polkuautoilla. Sen lisäksi täältä Angry Birds Activity Parkista löytyy Freestyle Hall, jossa pääsee temppuilemaan scootilla sekä skeittilaudalla erilaisissa rampeissa ja joskus saattaa nähdä maailman huippujakin. Tämä on niin kiva paikka!

Angry Birds Activity Park Vuokatti

Lastaajantie 3
88610 Vuokatti

Lähetä sähköpostiaKotisivut +358 (0)44 7388 610

Sijainti