Vuokatinrinteet - Vuokatin Hiihtokoulu

Vuokatin Hiihtokoulu

Vuokatin Hiihtokoulussa tutustut lajiin ja kehität taitojasi hymyissä suin!

Suomen toiseksi vanhin hiihtokoulu on järjestänyt opetusta jo vuodesta 1958 ja sen vuosien systemaattinen työ lasten ja nuorten parissa on tuottanut ansiokkaasti tulosta: hiihtokoulu on palkittu kahdesti Vuoden Hiihtokouluna, vuonna 2009 sekä 2013.

Pitkät perinteet omaavassa hiihtokoulussa työskentelee yli 60 ammattitaitoista opettajaa, jotka ovat saaneet Suomen Hiihdonopettajat Ry:n koulutuksen Vuokatin Urheiluopistolla. Ammattitaitoisuus ja asiakaslähtöisyys, hauskuus ja oppimisen ilo ovat toiminnan lähtökohtia.

Vuokatin Hiihtokoulun runsaasta kurssitarjonnasta voi nauttia koko perheen voimin. Perheen pienemmille suunnatuilla Werneri-kursseilla laskettelun ja lumilautailun saloihin sukelletaan Werneri-pupun ohjastamana, leikin ja pelin avulla. Lastenmaa Hupikukkulan kaksi mattohissiä sekä Tenavarinteet tarjoavat loistavan oppimispolun aivan alkeista jatkotasolle saakka. KINOS-kurssit  junnuille tarjoavat ikäluokalle sopivaa treenausta, kaikilla taitotasoilla, niin suksilla kuin lumilaudallakin, freestyle –hengessä. Aikuisten kursseilla pääsee kokeilemaan uutta lajia tai hiomaan omaa laskutekniikkaansa.

Opetus räätälöidään aina kulloisenkin ryhmän / asiakkaan tason mukaiseksi, joten hiihtokoulu on paljon muutakin kuin vain alkeisopetusta. Tärkeää on, että jokainen saa onnistumisen elämyksiä, kehittyy ja nauttii alamäkeilystään, hymyissa suin.

Kurvaa siis rinteeseen hiihtokoulun kautta ja nautit laskemisesta entistä enemmän!

Ilmoittaudu hiihtokouluun

Uutta kaudella 16-17!

 PS_A5_web.jpg

 

Hiki pintaan laskemalla? Kyllä!

Personal Skiing on uusi, personal training -tyyppinen treeni, joka räätälöidään asiakkaan tavoitteiden sekä lähtötilanteen pohjalta.

Henkilökohtainen ohjaus sekä treenin vaikutuksen seuranta mm. sykemittaria hyödyntämällä takaa onnistuneen harjoituksen.
Saat myös eväät jatkotreenaamiseen ja halutessasi voit liittyä treeniryhmiimme.

Loistava, uusi tapa treenata laskuaan sekä löytää aivan uusi treenimuoto!

Hinta 90€ / 2h

Vuokatin Hiihtokoulu

Veikontie 5
88610 Vuokatti
puh. 044 4148 880
hiihtokoulu@vuokatinrinteet.fi

 

Hiihtokoulun johtaja
Heidi Kelho
puh. 040 5793 739
heidi.kelho@vuokatinrinteet.fi