Vuokatti Husky

Vuokatti Huskyn rekikoirat kyyditsevät niin talvikuukausina kuin sulan maan aikaan. Koiravaljakkoajelu sopii kaikenikäisille. Voit ajaa valjakkoa itse tai nauttia kyydistä reessä istuen. Kahden ajettavassa reessä lapsikin pääsee kuljettajaksi, sillä varsinainen pääkuski varmistaa ajolinjat ja jarrutuksen toisen ohjaajan paikalta.

Ensimmäisinä talvikuukausina valjakkoajelut alkavat pienellä ringillä. Heti lumitilanteen salliessa valikoimaan lisätään 6 kilometrin lenkki. Sydäntalvella ohjelmistoon kuuluvat myös useamman tunnin safarit, kuten revontuliretki soihtujen valaisemalle saarelle ja sen tunnelmalliseen jurttaan. Jokainen osallistuja saa safaritalolta ylleen vankat haalarit, hatun sekä käsineet ja reessä istutaan vällyjen alla. Ennen retkelle lähtemistä annetaan yhteisesti ajo-ohjeet.

Vuokatti Huskyn laumaan kuuluu noin 80 rekikoiraa. Osa niistä tekee kevättalven kuukausina viikkosafareja Venäjän rajan läheisyydessä. Kesällä huskyt vetävät pyörillä kulkevia huskymersuja ja -skoottereita.

Vierailu huskytarhalle

Safarivaihtoehtoja varioidaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Myös useamman päivän safarit ovat mahdollisia. Tarhalle järjestetään myös vierailukäyntejä, joilla perheen pienimmätkin voivat tutustua rekikoiran työhön ja elämään.

Vuokatti Husky

Hyvölänkyläntie 1
88610 Vuokatti

Lähetä sähköpostiawww +358 (0)40 9115 323

Sijainti