Urheiluopiston leirit ja leirikoulut

Vuokatin Urheiluopistolla järjestetään vuosittain lukuisia leirejä lapsille ja nuorille urheilun parissa. Leirikoulujen järjestäminen urheiluopistolla on vaivatonta, sillä kaikki palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan.

Tutuiksi ovat tulleet jo jokakesäinen Teemun kiekkoleiri, mäkihypyn, ampumahiihdon ja maastohiihdon lajileirit. Onpa innokkaita hemmoteltu myös Sami Hyypiän fudiskoululla ja Teemu Rannikon korisleirillä.

Vuokatin Urheiluopiston ja Vuokatin tarjoamat monipuoliset harrastemahdollisuudet ovat tehneet Urheiluopistosta suositun leirikoulujärjestäjän. Leirikoulujen ohjelmaan kuuluu niin ohjattua toimintaa kuin omatoimista harrastamista eri lajien parissa. Lajikirjosta löytyy tuttuja ja erikoisempiakin aktivitteetteja mm. laskettelu, lumilautailu ja Freestyle, leirikouluolympialaiset hiihtotunnelissa, lumikenkäretki, pulkka- ja Wuuuf-liukurimäki, lumenveisto, temppuliikuntaa telinesalissa järvimelonta ja soutu, liikuntapelit: ballbouncer, kethgame, kinball, funbattle/kaupunkisota, norsupallo, ultimate, parifutis/paripaidoilla ja pihasähly

Leirikoulu Urheiluopistolla on helppo ja vaivaton, sillä täysihoidon lisäksi leirikoululaisilla on käytössään palloiluhallin, kuntosalin ja ulkotenniskenttien lisäksi kaikki opiston ohjelmapalvelut liikunnanohjaajan ammattitaitoisella opastuksella.

Siirry suoraan Vuokattisportin leirikoulu-sivulle tästä.

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88615 Vuokatin Urheiluopisto

Lähetä sähköpostiaKotisivut +358 8 6191 500

Sijainti