Shoppaile Vuokatissa

K-supermarket Vuokatti

K-supermarket Vuokatin valikoima ja ammattitaitoinen palvelu perustuu Sotkamon keskustan liikkeen tunnettuun laatuun. Monipuolinen hedelmä- ja vihannesosasto sekä palvelutiskin liha- ja kala-anti kuuluu uuden ruokakaupan ylpeydenaiheisiin. Perusvalikoiman lisäksi tuotevalikoimassa on huomioitu myös luomun ja lähiruuan suosio sekä erikoisruokavaliot ja etniset keittiöt. K-Supermarketin kanssa saman katon alla palvelevat Subway, Vuokatin Pizza & Kebab ja Vuokatti Outdoor. Liikekeskuksessa on lisäksi Veikkauspiste sekä Otto-automaatti.

Heikintie 1, 88610 Vuokatti
ark. 8–21, la 8–20, su 12–18

 

Intersport Piipponen Vuokatti

Vuokatin sydämessä sijaitseva Intersport Piipponen tarjoaa urheiluvälineitä ja -varusteita vaativankin asiakkaan tarpeisiin. Liikkeen vakioasiakaskuntaa edustavat muun muassa ulkomaalaiset maajoukkuehiihtäjät, joiden leirien vakio-ohjelmaan kuuluu kauden uutuuksiin tutustuminen. Liikkeessä on laaja valikoima hiihtovälineitä ja -tarvikkeita kaikille harrastajille kuntohiihtäjistä kilpaurheilijoihin. Lähellä olevat testimaastot ja välinehuolto täydentävät urheiluliikkeen palvelun. Liikkeessä on myös aktiivijuoksijoille kattava kenkävalikoima ja monipuolisesti tekstiilejä ja tarvikkeita urheilulliseen arkeen.

Vuokatinhovintie 2, 88610 Vuokatti
puh. (08) 6178 636
s-posti tapio.piipponen@intersport.fi
www.intersport.fi

 

KiantaShop ja LasiStudio

KiantaShop ja LasiStudio on keskittynyt taidelasityöskentelyn eri muotoihin. Kianta LasiStudio muotoilee lasista kauniit korut, lautaset, vadit, tiffanytyöt, ikkunakoristeet ja muut uniikkiteokset. Myymälästä hankit kotiisi tai tuliaisiksi suomalaista designia, taidelaseja, uniikkeja lasikoruja ja matkamuistoja. Tilauksesta ryhmille järjestetään lasiartesaanin työnäytöksiä.

Huvilantie 2 A, 88610 Vuokatti
puh. 045 6788 015
www.kianta.fi

 

Vuokatti Outdoor

Vuokatin Liikekeskuksessa sijaitseva Vuokatti Outdoor tarjoaa vaatteita ja varusteita ulkoiluun, retkeilyyn sekä vapaa-aikaan. Jos kaipaat vaikkapa uutta rinkkaa vaellukselle tai uniikkia hupparia vapaalle, Vuokatti Outdoor on oikea paikka. Edustamamme tuotemerkit ovat laadukkaita ja sinulla on mahdollisuus tehdä upeita löytöjä! Tuotevalikoimassa muun muassa Fjällräven, Haglöfs, Makia, Björkvin, Crocs ja Sanuk.

Heikintie 1, 88610 Vuokatti
puh. +358 50 338 9588
myynti@vuokattioutdoor.fi
www.vuokattioutdoor.fi

 

 

S-market Vuokatti

S-market Vuokatti on päivittäis- ja käyttötavaroiden helppo ja nopea ostospaikka. Lisäksi liikkeessä on Veikkaus online -piste, posti, pankkiautomaatti ja apteekki. S-marketissa onnistuvat myös käteisnostot S-Pankin pankkikorteilla.

Katinkullantie 1, 88610 Vuokatti
puh. 010 7636 560 (Puhelun hinta 8,21 snt/puh + 11,90 snt/min)

 

Sport Shop

Vuokatin länsirinteillä sijaitseva Sport Shop tarjoaa kattavan valikoiman laskettelu- ja lautailuvälineitä kaikentasoisille laskijoille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös rinne- ja katumuodin viimeisimmät vaateuutuudet. Sport Shopista löytyvät lisäksi laskettelukenkien muokkaukseen suunniteltu VACUUM FIT -asema sekä suurta suosiota saavuttanut Fischer VACUUM FIT -laskettelukenkämallisto. Pohjoisen välinevuokraamon yhteydessä palvelee toinen Sport Shop -myymälä.

Ilkantie 8
puh. (08) 619 410

 

Vuokatin apteekki

Täyden palvelun Vuokatin apteekki sijaitsee Vuokatin S-marketin yhteydessä.

Katinkullantie 1
88610 Vuokatti
puh. (08) 632 220, faksi (08) 632 214
s-posti vuokatti@sotkamonapteekki.fi
www.sotkamonapteekki.fi

 

Riipisen Riista- ja Matkamuistomyymälä

Riipinen on erinomainen ostospaikka pohjoisen kulkijalle. Tuotevalikoimiin kuuluu muun muassa korkealaatuisia riistatuotteita karhusta, porosta, hirvestä, villisiasta ja metsosta. Valikoimassamme on yli 70 pohjoisista raaka-aineista tehtyä herkkutuotetta. Myymälöistämme löydät myös laajan puukko- sekä kuksavalikoiman. Puukkoja aina hienoista käyttöpuukoista erikois- ja keräilypuukkoihin.

Holiday Club Katinkulta, Katinkullantie 15, Vuokatti
s-posti pekka@riipisen.fi
www.riipisen.fi