Shoppaile Vuokatissa

K-supermarket Vuokatti

K-supermarket Vuokatin valikoima ja ammattitaitoinen palvelu perustuu Sotkamon keskustan liikkeen tunnettuun laatuun. Monipuolinen hedelmä- ja vihannesosasto sekä palvelutiskin liha- ja kala-anti kuuluu uuden ruokakaupan ylpeydenaiheisiin. Perusvalikoiman lisäksi tuotevalikoimassa on huomioitu myös luomun ja lähiruuan suosio sekä erikoisruokavaliot ja etniset keittiöt. K-Supermarketin kanssa saman katon alla palvelevat Subway, Vuokatin Pizza & Kebab ja Vuokatti Outdoor. Liikekeskuksessa on lisäksi Veikkauspiste sekä Otto-automaatti.

Heikintie 1, 88610 Vuokatti
ma - la 8–21, su 10–21

 

Intersport Piipponen Vuokatti

Vuokatin sydämessä sijaitseva Intersport Piipponen tarjoaa urheiluvälineitä ja -varusteita vaativankin asiakkaan tarpeisiin. Liikkeen vakioasiakaskuntaa edustavat muun muassa ulkomaalaiset maajoukkuehiihtäjät, joiden leirien vakio-ohjelmaan kuuluu kauden uutuuksiin tutustuminen. Liikkeessä on laaja valikoima hiihtovälineitä ja -tarvikkeita kaikille harrastajille kuntohiihtäjistä kilpaurheilijoihin. Lähellä olevat testimaastot ja välinehuolto täydentävät urheiluliikkeen palvelun. Liikkeessä on myös aktiivijuoksijoille kattava kenkävalikoima ja monipuolisesti tekstiilejä ja tarvikkeita urheilulliseen arkeen.

Aukioloajat:
ma-pe 10-18
la 10-15

Vuokatinhovintie 2, 88610 Vuokatti
puh. (08) 6178 636
s-posti tapio.piipponen@intersport.fi
www.intersport.fi

 

 

S-market Vuokatti

S-market Vuokatti on päivittäis- ja käyttötavaroiden helppo ja nopea ostospaikka. Lisäksi liikkeessä on Veikkaus online -piste, posti, pankkiautomaatti ja apteekki. S-marketissa onnistuvat myös käteisnostot S-Pankin pankkikorteilla.

Aukioloajat:
ma-la 8-21
su 10-21

Katinkullantie 1, 88610 Vuokatti
puh. 010 7636 560 (Puhelun hinta 8,21 snt/puh + 11,90 snt/min)

 

Sport Shop

Vuokatin länsirinteillä sijaitseva Sport Shop tarjoaa kattavan valikoiman laskettelu- ja lautailuvälineitä kaikentasoisille laskijoille. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös rinne- ja katumuodin viimeisimmät vaateuutuudet. Sport Shopista löytyvät lisäksi laskettelukenkien muokkaukseen suunniteltu VACUUM FIT -asema sekä suurta suosiota saavuttanut Fischer VACUUM FIT -laskettelukenkämallisto. Pohjoisen välinevuokraamon yhteydessä palvelee toinen Sport Shop -myymälä.

Ilkantie 8
puh. (08) 619 410