Shoppaile Sotkamossa

Ajankulma

Ajankulman kello- ja koruvalikoimasta löytyvät suosikit klassiseen, romanttiseen, sporttiseen ja moderniin makuun. Edustettuina ovat muun muassa tunnetut merkit Thomas Sabo, Pandora, Nomination, Guess, Diesel, Fossil, Kalevala Koru, Seiko ja Citizen. Silmä-, aurinko- ja piilolaseissa valittavana ovat laatumerkit kuten Oakley, Dolce Gabbana, Ray Ban, Emporio Armani, Police, Face a Face ja Paul Frank. Ajankulma palvelee perinteikkäällä ammattitaidolla kello- ja kultaseppä- sekä optikko- ja silmälääkäripalveluita tarvitsevia.

Kainuuntie 24, 88600 Sotkamo
puh. (08) 6661919
s-posti sotkamo@ajankulma.fi
www.ajankulma.fi

 

Alko

Sotkamon Alko palvelee K-supermarketin yhteydessä.

Kainuuntie 18
puh. (08) 666 0580
www.alko.fi

 

Benetton

Benettonin kansainvälisessä tyylissä yhdistyvät värit, laatu ja italialainen muodikkuus. Sotkamon Benettonilta saat käyttövaatemuotia naisille ja lapsille. Voit lisäksi shoppailla löytöjä pikkurahalla Sotkamon Benettonin outlet-kulmauksesta, johon on koottu Kajaanin ja Sotkamon liikkeiden sesonkien hajakoot ja ykköskappaleet.

Kainuuntie 7, 88600 Sotkamo
puh. 050 5121 224
Facebook: Benetton Kainuu
www.benetton.com

 

Ihana

Ihana on monipuolinen ja persoonallinen lifestyle-kauppa Sotkamon kirkonkylällä. Täältä löydät parasta laatua hyvään oloon ja ihanaan eloon. Valikoimiin kuuluvat tarkoin valikoidut luonnonkosmetiikat, superfoodit, luomuherkut, ravintolisät, sekä paljon muuta ihanaa hyvinvointiin ja ekologiseen elämäntyyliin. Lisäksi Ihanassa on mielenkiintoisia kasseja ja pussukoita, joita ei ihan joka kaupasta löydykään! Kun haluat asiantuntevaa palvelua ja hyvän mielen valintoja, poikkea Ihanaan!

Kainuuntie 7, 88600 Sotkamo
puh. 040 0552304
s-posti ihanashop@gmail.com
www.ihanashop.fi

 

Intersport Piipponen

Intersport Piipposessa ovat edustettuina urheilullisen elämäntavan laatumerkit, kuten Fischer, Peak performance, Haglöfs, Puma, Luhta, Salomon, Atomic, Asics ja Halti. Perinteikkäästä urheiluliikkeestä löytyvät juuri sopivat varusteet ja vaatteet esimerkiksi hiihtoladuille, vaelluspoluille sekä metsästys- ja kalastusretkille. Sotkamon liikkeen vahvaa urheilutuntemusta täydentää hiihtolajeihin ja aktiiviurheiluun erikoistunut sivuliike Vuokatin hiihtotunnelissa.

Kainuuntie 13, 88600 Sotkamo
puh. (08) 666 2421
s-posti tapio.piipponen@intersport.fi
www.intersport.fi

 

Kenkäkauppa Saastamoinen

Maankuulu Kenkäkauppa Saastamoinen on kenkä- ja laukkushoppailijoiden ykköskohde Sotkamossa. Vanhanajan kenkäkaupan hyllyt notkuvat kenkiä, laukkuja, käsineitä ja reppuja. Kenkäkauppa Saastamoisesta saa myös työkenkiä ja muita erikoisjalkineita sekä suutarintarvikkeita. Tervetuloa vanhanajan kenkäkauppaan tutustumaan, ihmettelemään ja tekemään löytöjä!

Kainuuntie 11, 88600 Sotkamo
puh. (08) 666 0068
s-posti info@kenkakauppasaastamoinen.fi
www.kenkakauppasaastamoinen.fi

 

Kristalyn

Kristalyn toivottaa kaikki vaatteita ja asusteita rakastavat naiset tervetulleiksi ostoksille! Pukeutumisellasi voit ilmaista itseäsi ja samalla myös pitää hauskaa. Siihen tarjoamme säkenöivän kokoelman, johon kuuluvat yksilölliset upeat rankalaiset ja englantilaiset mallistot, sekä tanskalaiset trendikkäät ja tyylikkät vaihtoehdot. Valikoimassa muun muassa Sister's Point, Daddy's Girl, Zack, Ferrer, mbyM ja Ivana Helsinki. Tervetuloa löytämään tyylisi timantit!

Kainuuntie 24, 88600 Sotkamo
puh. 044 793 0062
s-posti kristalynoy@gmail.com
www.kristalyn.fi

 

K-supermarket Sotkamo

Tavallista parempi ruokakauppa Sotkamossa! Monipuolisesta valikoimasta sekä kattavasta liha- ja kalatiskistä tunnettu K-supermarket tarjoaa raaka-aineet arkiruokiin ja täydennykset lomavarastoihin. Valikoimassa on laadukkaita merkkituotteita, tuoreita leipiä, pasteijoita ja kahvileipiä. K-supermarketin yhteydessä Alkon lisäksi asiakkaita palvelee lotto- ja veikkauspalvelut.

Kainuuntie 18, 88600 Sotkamo
puh. 020 7940770
www.k-supermarket.fi

 

Kukkakauppa Ahkeraliisa

Hyvä ja tuore kukkavalikoima sekä iloinen palvelu takaavat parasta kukkasidontaa jokaiseen elämäsi tilanteeseen, niin ilossa kuin surussa. Palveluihin kuuluu myös kukkatervehdysten toimitus suoraan kotiosoitteeseen. Vuodesta 1989 on Ahkeraliisa sijainnut samalla paikalla Sotkamon keskustassa.

Kainuuntie 19, 88600 Sotkamo
puh. (08) 666 2223
s-posti kukkakauppa.ahkeraliisa@gmail.com
www.ahkeraliisa.net

 

Moda Pajakka

Moda Pajakka vaatettaa asiantuntemuksella koko perheen. Pajakan valikoimassa ovat hyvin edustettuina muun muassa trendivaatteet, juhlapuvut sekä klassiset vaihtoehdot työelämään ja leppoisat oloasut arkeen. Suosittu STI-mallisto tarjoaa nuorekkaita ja yksilöllisiä asuja, jotka ovat myynnissä vain Moda-ketjussa. Valittavana on myös muiden kotimaisten ja kansainvälisten tuotemerkkien parhaimmistoa, kuten Gerry Weber, Esprit, Vila, Luhta, Vero Moda, Peak Performance, Selected, Very Nice, Turo Tailor, Marc O’Polo ja Petrifun.

Kainuuntie 25, 88600 Sotkamo
puh. (08) 666 0230
s-posti pajakka@pajakka.fi
www.moda.fi

 

Muoti ja Käsityö

Naisten asujen erikoisliike Muoti ja Käsityö hurmaa juhla-asu- ja morsiuspukuvalikoimallaan. Valikoimaan kuuluu suomalaisten ja kansainvälisten vaatesuunnittelijoiden yksittäiskappaleita sekä Marimekon vaate-, kangas- ja sisustustuotteet. Edustettuina ovat myös Villeroy & Boch- astiastot ja laadukkaat langat käsitöitä varten.
Avoinna ma–pe 9.30–17, la 9.30–13.

Kainuuntie 19, 88600 Sotkamo
puh. (08) 666 0707
s-posti muoti.kasityo@pp1.inet.fi

 

Pentik

Sotkamon torin reunalla sijaitseva myymälä tarjoaa täydelliset Pentik-valikoimat lahjoiksi, tuliaisiksi sekä oman kodin sisustukseen. Kansainvälisen sisustusmyymäläketjun valikoimassa on myös laadukkaita puuvillasatiinista, perkaalipuuvillasta ja pellavasta valmistettuja vuodevaatteita.

Kainuuntie 22, 88600 Sotkamo
puh. 040 3508 960
www.pentik.fi

 

Rita K.

Part Two, InWear, Soaked in Luxury, Gaudi ja Cream kuuluvat Boutique Rita K.:n laadukkaaseen merkkivalikoimaan. Naisten muodille omistetusta tyylikkäästä liikkeestä saat myös asuusi sopivat korut ja muut asusteet. Yrittäjä Rita Käck auttaa mielellään oikeiden asuvalintojen tekemisessä ja tyylin päivittämisessä.

Kainuuntie 18, 88600 Sotkamo
puh. 050 3099 005
s-posti rita.kack@luukku.com
www.ritak.fi

 

R-kioski

Helppojen ostoshetkien R-Kioski palvelee Sotkamon pääväylän Kainuuntien varrella. Ärrän hyllystä saat esimerkiksi vuokraelokuvat ja naposteltavaa leffailtaa varten. Lomapäivien viihdykkeeksi tarjolla on hyvä valikoima luettavaa, pelejä ja arpoja. R-Kioski tunnetaan myös veikkaajien ja raviharrastajien tukikohtana Toto-tv:n ja -pisteen ansiosta. Ostosvalikoimaan kuuluvat lisäksi muun muassa prepaid-liittymät ja -lataukset, lahjakortit, tapahtuma- ja VR-lippujen lunastukset sekä Matkahuollon matkakorttien lataukset.

Kainuuntie 16, 88600 Sotkamo
puh. 050 448 3404
www.r-kioski.fi

 

Siwa Sotkamo

Sotkamon Siwasta saat ruokatarvikkeet sekä muut arjessa tarvittavat perustuotteet nopeasti. Hyvästä ja luotettavasta valikoimasta on helposti löydettävissä ostoslistalle kirjatut asiat. Siwa palvelee Kainuuntien varrella kello 7–23 jokaisena päivänä.

Kainuuntie 32
siwa.lahikauppa.fi

 

Sotkamo-lehti

Sotkamo-lehti on läheinen, luettu ja luotettu paikallislehti. Sotkamo-lehti luetaan alueen lehdistä tarkimmin ja siihen tartutaan useamman kuin yhden kerran.

Keskuskatu 10, 88600 Sotkamo
puh. 010 665 6000, faksi 010 665 6003
www.sotkamolehti.fi

 

Sotkamon apteekki

Sotkamon apteekki on perustettu vuonna 1915. Nykyaikainen, ystävällisen palvelun apteekki palvelee niin paikkakuntalaisia, kuin matkailijoitakin vuoden jokaisena päivänä. Sotkamon apteekki sijaitsee Sotkamon keskustassa. Apteekin edessä on tilava, maksuton parkkipaikka kiinteistön asiakkaille.

Kainuuntie 28, 88600 Sotkamo
puh. (08) 632 200
s-posti sotkamon.apteekki@sotkamo.net
www.sotkamonapteekki.fi

 

Sotkamon Kirjakauppa

Perinteikäs Sotkamon Kirjakauppa tarjoaa lukuelämyksiä kaikenikäisille ja palvelee asiakkaitaan asiantuntemuksella. Vuonna 1897 perustetun kirjakaupan valikoimaan kuuluvat muun muassa kirjat, pokkarit, oppikirjat, kartat, kortit, pelit, kalenterit sekä toimisto-, askartelu- ja taiteilijantarvikkeet. KIPA-ketjuun kuuluva kirjakauppa muistaa asiakkaitaan jatkuvasti myös hyvillä tarjouksilla.

Keskuskatu 3, 88600 Sotkamo
puh. 045 312 1016
s-posti kirjakauppa@sotkamo.net
www.sotkamonkirjakauppa.net

 

Sotkamon Kultapuoti

Sotkamon Kultapuodin kello-, koru- ja lahjatavarat edustavat tunnettuja laatumerkkejä, kuten Kalevala Koru, Lumoava, Kultakeskus, Sandberg, Seiko sekä Leatherman. Vitriineissä ihastuttavat koristeelliset ja rouheat korut niin naisille kuin miehille sekä myös lapsille on omat mallistonsa. Sotkamon Kultapuodilla on myös toinen koru-, kello- ja lahjatavaraliike, Kaakinen, joka sijaitsee naapurikaupunki Kajaanissa.

Kainuuntie 15, 88600 Sotkamo
puh. (08) 666 2757
s-posti kultapuoti@kultapuoti.com
www.sotkamonkultapuoti.fi
Facebook: Sotkamon Kultapuoti