Lomakoti Kuusela

Lomakoti Kuuselan tuliterät, tilavat ja toimivat lomatalot sijaitsevat Haapalanlahdella, kivenheiton päässä Vuokatin monipuolisista harrastepaikoista. Tarjolla on majoitusta myös tavallista suuremmille ryhmille.

Lomatalot ovat keskellä perinteistä maalaismaisemaa, järven tuntumassa, peltoaukean laidalla. Lomakohteiden kokonaisuuteen kuuluu kolme upouutta, erittäin tilavaa (188 m2) taloa, joissa on tasokas varustelu kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa myöten. Vuodepaikkoja on 16–20 taloa kohti.

Ryhmien viihtyvyyttä silmälläpitäen joka talossa on esimerkiksi erillinen sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen, jossa kaksi kuivauskaappia sekä reilusti naulakkotilaa kosteille ulkoiluvaatteille. 25 hengen astiastot mahdollistavat juhlien järjestäminen suurellekin porukalle vaivattomasti.

Jokaisessa talossa on kuusi erillistä makuuhuonetta. Yläkerran aulaan saa tarvittaessa lisävuoteita. Alakerrassa on yhtenäinen 56 m2:n oleskelu- ja ruokailutila, joten lääniä loman viettoon riittää.

Samaan kokonaisuuteen kuuluu myös Haapalanlahdella sijaitseva "vanha Kuusela", joka miltei sadan vuoden iästään huolimatta jaksaa majoittaa jopa 30 hengen ryhmiä taatusti perinteiseen maalaispirttiinsä.

Välimatkoja meiltä muualle

  • Urheiluopistolle 2 km
  • Vuokatinrinteille 4,5 km
  • Katinkultaan 6,5 km
  • kirkonkylälle 4 km

Lomakoti Kuusela

Nuottiniementie 3
88600 Sotkamo

Lähetä sähköpostiawww +358 (0)40 7420 531

Sijainti