Holiday Club Katinkullan loma-asunnot

Holiday Club Katinkullassa on korkeatasoisen hotellin lisäksi huippuvarusteltuja lomahuoneistoja. Huoneistot ovat kaikki taattua Holiday Club Katinkullan laatua ja ne levittäytyvät luontevasti lomakeskuksen ympärille. Holiday Club Katinkullan loma-asunnoissa jokaisella lomanviettäjällä on oma tilava lomakotinsa ja rauhansa.

Katinkullan viihtyisät loma-asunnot sijaitsevat kauniilla mäntykankaalla Nuasjärven rannalla. Loma-asuntoja on 364, ja niihin voi majoittua 4–8 henkeä. Loma-asunnoista 92 on ylellisiä Villas-huoneistoja, jotka ovat kooltaan 44–73 m2. Villas-loma-asunnoista avautuu näkymä joko golfkentälle tai Nuasjärvelle ja Vuokatinvaaralle. Alueelle on rakenteilla myös lisää Villas-huoneistoja. Kesällä 2014 valmistuvat huoneistot ovat parhaillaan myynnissä.

Asuntojen varustus: koneellistettu keittiö, täydellinen astiasto, tv (osassa 42" taulu-tv), dvd-soitin, puhelin, internetyhteys, takka ja takkapuut, pesutilat ja sauna, pyykinpesukone ja silitysvälineet, pyyheliinat, lakanat ja siivous, keskuspölynimuri, koneellinen ilmanvaihto, kuivauskaappi, kaasugrilli ja infrapunalämmitin terassilla (osassa), kesällä 2 polkupyörää.

Holiday Club Katinkulta

Katinkullantie 15
88610 Vuokatti

Lähetä sähköpostiawww +358 (0)306 86 3000

Sijainti