Holiday Club Katinkulta

Pohjoismaiden monipuolisin loma- ja kokouskeskus Holiday Club Katinkulta on korkeatasoinen kylpylähotelli. Sen palvelutarjontaa lisäävät erinomaisesti varustellut, kodikkaat loma-asunnot sekä huikea klubirakennus useine pelikenttineen ja ravintoloineen.

Nykyaikaiset kokoustilat, Katinkullassa ympäri vuoden järjestettävät viihteelliset tapahtumat ja maan eturivin artistit tuovat oman lisänsä paikan vetovoimaisuuteen.

Holiday Club Katinkulta on oikea perhelomakohde. Kaikki viikko-ohjelmat, teema- ja retkipäivät sekä harrasteet on kasattu perheen yhdessäoloa silmälläpitäen. Katinkullan alueella lomalaisten ulottuvilla ovat lähes kaikki liikuntamahdollisuudet tenniksestä keilailuun ja lumikenkäilystä moottorikelkkailuun.

Holiday Club Katinkulta on myös osa kansainvälistä viikko-osakejärjestelmää, jonka avulla voit vaihtaa Katinkulta-viikkosi yhtä korkeatasoiseen kohteeseen Havaijilla tai Åressa, Espanjassa tai lähes missä vain. Katinkullasta viikko-osakkeen ostaneet viihtyvät kuitenkin käytännössä vuodesta toiseen Vuokatissa, eikä mikään ihme.

Holiday Club Katinkulta

Katinkullantie 15
88610 Vuokatti

Lähetä sähköpostiawww +358 (0)306 86 3000

Sijainti