Vuokatin Urheiluopisto

Vuokatin urheiluopisto on pohjoismaisten hiihtolajien johtava valmennuskeskus sekä mainio liikunta- ja perhelomakohde. Se tunnetaan myös terveysliikunnan ja työhyvinvoinnin asiantuntijana sekä erityisesti lumiliikuntaan erikoistuneena liikunnan koulutuskeskuksena.

Vuokatin urheiluopistolla perheen yhdessä tekeminen, ilo ja hauskuus sytyttävät uusiin liikuntaharrastuksiin. Luonto, hiihtoladut ja harrasteet ovat lomailijoiden tavoitettavissa heti ovelta. Tekemisen lomassa nautitaan maittava lounas Vuokatin parhaasta noutopöydästä ja illalla aktiivisen päivän päätteeksi kipaistaan rantasaunan löylyihin. Uusi-Uutela hotelli-huoneistohotelli ja Tennisniemen loma-asunnot tarjoavat upeat tilat koko perheen viihtymiseen Vuokatissa.

Tee majoitusvaraus Vuokatin Urheiluopisto Sport Hoteliin online-järjestelmän kautta.

Yrityskohtaiset liikuntasopimukset

Kannusta työntekijöitäsi säännölliseen omaehtoiseen liikuntaan. Yrityksenne tarpeisiin räätälöity liikuntasopimus on erinomainen tapa tukea työntekijöiden säännöllistä liikuntaa.

Yrityssopimus on yrityksen / organisaationne ja Vuokatin Urheiluopiston välinen sopimus teidän työyhteisönne liikuntaeduista Vuokatin Urheiluopistolla.

Suppeimmillaan Yrityssopimus on laskutussopimus liikuntatilojemme ja/tai viikko-ohjelmamme ohjattuja liikuntatuntien sovitusta käytöstä.

Tämän lisäksi sopimukseen voimme räätälöidä myös laajempia liikunta- ja työhyvinvointiohjelmia, esimerkkeinä mainittakoon liikunta- ja/tai virkistyspäivät, liikunta- ja hyvinvointiluennot, kunnontestauksen ja hyvinvointikartoitukset. Yrityssopimukseen voi myös sisällyttää henkilökunnan etuja liikunnallisiin majoituspaketteihimme.

Vuokatin Urheiluopisto

Opistontie 4
88615 Vuokatin Urheiluopisto

Lähetä sähköpostiaKotisivut +358 8 6191 500

Sijainti