Vuokatinrinteet - Vuokatin Hiihtokoulu

Vuokatin Hiihtokoulu

Vuokatin Hiihtokoulussa tutustut lajiin ja kehität taitojasi hymyissä suin!

Suomen toiseksi vanhin hiihtokoulu on järjestänyt opetusta jo vuodesta 1958 ja sen vuosien systemaattinen työ lasten ja nuorten parissa on tuottanut ansiokkaasti tulosta: hiihtokoulu on palkittu kahdesti Vuoden Hiihtokouluna, vuonna 2009 sekä 2013.

Pitkät perinteet omaavassa hiihtokoulussa työskentelee yli 60 ammattitaitoista opettajaa, jotka ovat saaneet Suomen Hiihdonopettajat Ry:n koulutuksen Vuokatin Urheiluopistolla. Ammattitaitoisuus ja asiakaslähtöisyys, hauskuus ja oppimisen ilo ovat toiminnan lähtökohtia.

Vuokatin Hiihtokoulun runsaasta kurssitarjonnasta voi nauttia koko perheen voimin. Perheen pienemmille suunnatuilla Werneri-kursseilla laskettelun ja lumilautailun saloihin sukelletaan Werneri-pupun ohjastamana, leikin ja pelin avulla. KINOS-kurssit hieman isommille muksuille tarjoavat ikäluokalle sopivaa treenausta, kaikilla taitotasoilla, niin suksilla kuin lumilaudallakin. Aikuisille räätälöidyillä kursseilla pääsee kokeilemaan uutta lajia tai hiomaan omaa laskutekniikkaansa.

Kurvaa siis rinteeseen hiihtokoulun kautta ja nautit laskemisesta entistä enemmän!

Vuoden hiihtokoulu 2009 & 2013

Avoinna
Opetusta päivittäin klo 10-16
Muina aikoina sopimuksen mukaan.


TERVETULOA!

 

 Opetusta kaikilla taitotasoilla laskettelussa, lumilautailussa, soveltavassa alppihiihdossa, telemarkissa sekä maastohiihdossa.

Ilmoittaudu hiihtokouluun

Vuokatin Hiihtokoulu

Veikontie 5
88610 Vuokatti
puh. 044 4148 880
hiihtokoulu@vuokatinrinteet.fi

 

Hiihtokoulun johtaja
Heidi Kelho
puh. 040 5793 739
heidi.kelho@vuokatinrinteet.fi