VuokattiDanceFestivalLoikka1280x440.jpg

Lost in Kajaani

15.9.2017 0:00–16.9.2017 23:59

Suomen suurin seikkailukisa odottaa juuri sinua! Koe Kainuun jylhät vaaramaisemat ja armottomat erämaat parhaimpaan ruska-aikaan seikkaillen. Lost In Kajaanissa kilpaillaan myös opiskelijoiden sekä sotilasurheiluliiton suomenmestaruuksista!

 

Sarjat:
Extremely Lost -sarja 24h (pe-la, yhtäjaksoinen seikkailu)
Lost-sarja 16-18h (pe-la, yötauko)
Almost Lost -sarja 6-8h (la, yksipäiväinen seikkailu)

Vuoden 2017 seikkailureitit kulkevat kaksipäiväisten Extremely Lost ja Lost -sarjojen (perjantai-lauantai) osalta Kuhmosta Kajaaniin ja yksipäiväisen Almost Lost -sarjan (lauantai) osalta noin 30km etäisyydellä Kajaanin lähiympäristössä.

Reittien varrella seikkailijoita odottavat vaihtelevat MTB-maastot, Kainuun vesistöjen monet mahdollisuudet, Kainuulaiset vaara- ja mäntykangasmaastot sekä monipuolinen ja laadukas kattaus quest-tehtäviä.

Seikkailun aikana on tarjolla suunnistusta, melontaa, juoksua, köysitehtäviä, veden pärskettä ja aiempien vuosien tapaan muutama ylläritehtävä, joita ei ole seikkailukisoissa ennen nähty!

Seikkailuun voivat osallistua kaikki perussuunnistus- ja uimataidon omaavat yli 18-vuotiaat hyväkuntoiset henkilöt. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta seikkailukisoista eikä esimerkiksi erityisosaamista köysitehtävien tai muiden seikkailutehtävien osalta.

Seikkailussa edetään ainakin seuraavilla etenemistavoilla: Pyöräily/ maastopyöräily, melonta avo/inkkarikanooteilla, vesistötehtävät, kiipeily, suunnistus ja juoksu.

‹ Takaisin tapahtumakalenteriin